Απάντηση στην Κατερίνα

Αγαπητή μου Κατερίνα


Είναι εξαιρετικά όμορφο να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με άλλους ανθρώπους, να επικοινωνείς και συμμετέχεις στις αγωνίες της ζωής όπως κάνεις εσύ αλλά και εκατομύρια νέοι σε όλο το κόσμο. Απαντώντας στη τόσο όμορφη ανάρτησή σου, πίστεψέ με  είναι τόσο δύσκολο να μην γίνεις ρομπότ.

Πως να αντισταθείς όταν η ίδια η ζωή σήμερα σε ωθεί στο να γίνεις και εσύ ένα ρομπότ!! Ζεις με τα υπόλοιπα ρομπότ, βρίσκεσαι ανάμεσα τους, πίνεις καφέ μαζί τους, κανείς παρέα μαζί τους. Πως λοιπόν εσύ θα αντιδράσεις, πως θα αντισταθείς στην μηχανοποίηση της ζωής σου.............


Είναι εξαιρετικά δύσκολο πάρα πολύ δύσκολο  για πολλούς λόγους.
Σου έμαθε κανείς να αγαπάς την Κατερίνα η μάλλον για να μην παρεξηγηθώ να την αγαπάς με τον σωστό τρόπο? 
Σου έμαθε κανείς να ακούς την φωνή της ψυχής σου και όχι να την αγνοείς?
Σου έμαθε κανείς πως να είσαι ευτυχισμένη?
Θα μου έλεγες ‘’ Ξέρει κανείς τον τρόπο για να γίνω ευτυχισμένη?’’

Να σου απαντήσω λοιπόν . Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Κανείς δεν ξέρει να σου δείξει πως να γίνεις μια ευτυχισμένη γυναίκα και όχι ένα ρομπότ.  Αυτό είναι κάτι που θα το βρεις μόνη σου. Είναι ένα ταξίδι που θα το κανείς μόνη σου.

Μόνη θα αναζητήσεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη ,αυτό που σε γεμίζει που σου δίνει χαρά. Πάντα θα υπάρχουν κοντά σου άνθρωποι που θα σου δείχνουν τον έναν η τον άλλο δρόμο .Θα σε σπρώχνουν στο φως η στο σκοτάδι. Πρόσεξε στο δικό τους φως η στο δικό τους σκοτάδι. Αυτό που είναι δικό τους δεν θα γίνει και δικό σου. Αυτό που θα κάνει εσένα ευτυχισμένη μπορεί τον άλλο να τον κάνει δυστυχισμένο.

Πάρε λοιπόν από την ζωή την ομορφιά που σου δίνει ,μην αφήνεις την ψυχή σου να πέσει σε λήθαργο, δούλεψε με τα συναισθήματα σου νοιώσε ,αγάπησε, πόνεσε.

Όταν τα συναισθήματα υπάρχουν και λειτουργούν μέσα σου τότε ναι δεν κινδυνεύεις να γίνεις άλλη μια γυναίκα ρομπότ.

Μόλλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.