Το σούργελο και τα κόμματα


Το σούργελο της προηγούμενης εβδομάδος με τη τροπολογία που πήγε να περάσει με το χάρισμα δανείων των μεγάλων κομμάτων μας έφερε στη μνήμη ένα πολύ ωραίο δημοσίευμα που φιλοξενήσαμε στο blog στις 15 Ιανουαρίου. (δείτε το εδώ)

Ο συγγραφέας χαρακτήρισε πρόκληση του λαϊκού αισθήματος   το να αναπαράγουμε άκριτα ότι αποτελεί έλλειμμα δημοκρατίας η μη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων.


Αλήθεια που είναι τα τζάκια της Ν.Δ.? Που είναι οι μεγαλοβουλευτές και τα μεγαλοστελέχη που πληρώθηκαν αδρά για τις άχρηστες υπηρεσίες και σαδομάχησαν πάνω στο κορμί της? Είναι εδώ με «νέες» ιδέες κατά τα πρότυπα των αμερικανικών πολιτικών σχηματισμών. Ούτε και σε αυτό δεν μπορούν να πρωτοτυπήσουν. Ακόμα και σε αυτό αντιγραφή!! Στα τέλη του μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη Συγγρού, θα κυκλοφορήσει η κάρτα VIP

Η κάρτα αυτή θα παρέχει κομματικά προνόμια όπως Dinner με το Στρατηγό Αβραμόπουλο, με τον αμίλητο Υπουργό Εξωτερικών Δήμα, για τσάι με το Πρόεδρο ή τους Αντιπροέδρους του κόμματος, καθώς και τακτική ενημέρωση για όλα τα κομματικά δρώμενα. Το κόστος..... μόνο 2.000€.

Ως έντιμος Νεοδημοκράτης και Έλληνας πολίτης ο συγγραφέας πιστεύει ότι είναι καιρός να αρχίσει μία σοβαρή συζήτηση για την κρατική οικονομική στήριξη που απολαμβάνουν τα κόμματα. Το κράτος και οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν πρέπει και δεν μπορούν να αναλάβουν την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους. Πρέπει να σταματήσει η άντληση εσόδων μέσω τραπεζικού δανεισμού με εκχώρηση ως εγγύηση τις ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ετήσιες κρατικές χρηματοδοτήσεις.

Λεωνίδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.