Εσείς κρατάτε το τιμόνι της Λήμνου στα χέρια σας.


Η δημοκρατία μας έχει πρόβλημα. Όλοι μας έχουμε δικαιώματα αλλά τα δικαιώματα των πολλών καταπατώνται από τα προνόμια των λίγων. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ευκαιρίες.

Πρέπει να σταματήσουν να καταπιέζονται οι απλοί πολίτες. Φτάνει πια με τους κρατικοδίαιτους και τους ημέτερους κόλακες! Η Ελλάδα έχει πλούτο ανεκμετάλλευτο. Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα.

Όσο για τα νησιά μας  και μη χειρότερα. Ειδικά η Λήμνος.Αυτό το νησί έχει αδικηθεί πάρα πολύ! Έχει αδικηθεί από τους γιάπηδες που δεν ξέρουν τι είναι νησιωτικότητα.. Έχει αδικηθεί γιατί δεν εκπροσωπείται.

Ο μέσος Λημνιός γνωρίζει τα 5πλάσια από το μέσο Ευρωπαίο. Οι Γερμανοί, οι  Γάλλοι αλλά και οι Άγγλοι μιλάνε μόνο τη γλώσσα τους. Ο Λημνιός μιλάει 2 γλώσσες, έχει ψυχή, φιλότιμο, ουσιαστική ευγένεια, φυσική καλαισθησία. Κερνάει ακόμα και όταν δεν έχει. Οι Λημνιές είναι τρυφερές μητέρες, πανέμορφες αμαζόνες δεν είναι "δεσποτικές" και "τυραννικές" με τα παιδιά τους. Τα παιδιά μένουν στην οικογένεια μέχρι να παντρευτούν γιατί οι μάνες βγάζουν αγάπη..

Γιατί λοιπόν τα βάζουνε μαζί μας τη στιγμή που είμαστε καλύτεροι; Γιατί έχουν φροντίσει με το «διαίρει και βασίλευε «να μην μονοιάζουμε σαν Λήμνος, και να φαγωνόμαστε. Το βλέπετε και στις εκλογές. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον και αντίστροφα.

Κάντε ένα βήμα μπροστά. Μη τους κάνετε τη χάρη. Ξεχάστε τα κόμματα. Ψηφίστε Λημνιό. Δώστε λοιπόν, με το χέρι στην καρδιά, ισχυρή εντολή στη γιατρίνα τη Μάλαμα Μαχαίρα. Τη δικιά σας Μόλλη.  Μη δείτε τη ψήφο σας αυστηρά κομματικά. Δείτε μία Ιατρό, μία επιστήμονα, ένα νέο  άφθαρτο πρόσωπο  που θέλει να προσφέρει στο τόπο της- διαβάστε τα βιογραφικό της.

Δείτε τι έχει κάνει ήδη για τη Λήμνο. Δείτε με πόση καλοσύνη και αγάπη προσφέρει τις υπηρεσίες της κάθε μέρα στο ΙΚΑ και σκεφθείτε ότι μπορεί να κάνει για σας ακόμα περισσότερο και βάλτε το σταυρό δίπλα στο όνομα της.

Η Μόλλη  θα τα καταφέρει! Είναι δυναμική! Δώστε της την ευκαιρία να παλέψει για να αναστραφεί το κλίμα της κατάθλιψης στην Ελλάδα. Εσείς κρατάτε το τιμόνι της Λήμνου στα χέρια σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.