Ελληνική Δημοκρατία - Δικαιοσύνη - Ισότητα σωτήριο έτος 2012

Η Ελληνική Δημοκρατία σήμερα είναι διαστρεβλωμένη και το Σύνταγμα της χωράς είναι ραμμένο και κομμένο στα μέτρα της κυβερνώσας κάσκας διεφθαρμένων πολιτικών. Βλέπουμε μεγάλη ομάδα πολιτικών να κλέβει , να φοροδιαφεύγει και όμως να υπάρχει μεταξύ τους ομερτά.

Από τη άλλη μια δικαιοσύνη να κωλυσιεργεί ευνοώντας τους και περιμένοντας ότι γρήγορα θα ξεχαστεί. Αντί άμεσα να ενεργεί για την σύλληψη και καταδίκη των παρανομούντων, αυτοί υποθάλπουν με την αδιαφορία τους , όποιους αλήτες να διαφύγουν με διάφορα τερτίπια . ΓΙΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Όσο για την ισότητα είναι στην σφαίρα της φαντασίας , σήμερα απέναντι στον νόμο οι πολιτικοί φρόντισαν να είναι στο απυρόβλητο με διάφορα προκλητικά νομοθετήματα ώστε να λύνονται όλα μέσα στην κολυμβήθρα του συλωάμ το Ελληνικό Κοινοβούλιο κοινός (μπο………ο). ΓΙΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και βέβαια ήρθε και ο Πρόεδρος της ελληνικής βουλής να μας πει ότι θα αναστείλει τις δραστηριότητες του μέχρι να απόδειξη την αθωότητα του. Δηλαδή δεν υπάρχει δικαιοσύνη, να άσκηση τα καθήκοντα της και θα αναλάβει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του . Τι λέτε ρε ? Αντί άμεσα να υποβάλει την παραίτηση του , αντί άμεσα να προσφύγει στην δικαιοσύνη εάν είναι αθώος κατά των συκοφαντών , αντί να υποβάλει μήνυση στην εφημερίδα που κατά την άποψη του λέει ψέματα μας κάνουν και τους ήρωες. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ τρόποι να αποδείξετε την αθωότητα σας υπάρχουν γιατί δεν τους ασκείτε?

Όσο για την παρουσία σου μας είναι αδιάφορο διότι ως υπουργός εθνικής Άμυνας ήσουν άχρηστος ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΓΚΑ- ΜΠΟΥΓΚΑ . ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΑΞΗ . Και μην θεωρείτε τους εαυτού σας αναντικατάστατους , διότι δεν είστε.

Ο κόσμος όμως φέρει τεράστιες ευθύνες για τις επιλογές αυτών των πολιτικών που τους έστειλε να τον εκπροσωπήσει. Το ίδιο έγινε και στην Λήμνο επιβράβευσε τα λαμόγια και τώρα μας την έφεραν. ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ , διότι με αυτούς η καταστροφή είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.