Είμαστε όλοι φοροφυγάδες;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ !!!!!!!!!! Έτσι είπε ο ταμίας του κράτους Χ. Θεοχάρης υφυπουργός εσόδων της φορομπηχτικής τρικομματικής κυβέρνησης . Ο υπεύθυνος για τα έσοδα του κράτους υφυπουργός σε δήλωση του αναφέρει ότι όλοι οι έλληνες είμαστε φοροφυγάδες.

Προσωπικά δεν το αποδέχομαι διότι όλα μου τα χρόνια είμαι φορολογούμενος και πληρώνω τους φόρους μου από μισθωτές υπηρεσίες μέχρι το τελευταίο ευρώ. Βέβαια πάρα πολλοί έλληνες είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις όπως και πάρα πολλοί φοροδιαφεύγουν.


Μήπως όμως αυτός ο αχαρακτήριστος τύπος μπορεί να μας πει ποιος ευθύνεται για την φοροδιαφυγή στην χώρα μας? Μήπως μπορεί να μας πει ποιος ευθύνεται για την κακή λειτουργία των φορολογικών μηχανισμών? Μήπως μπορεί να μας πει ποιοι δεν εφαρμόζουν τους νόμους? Μήπως μπορεί να μας πει αν ο ιδρώτας του κόσμου (όσοι ήταν και είναι συνεπείς στην φορολογική τους υποχρέωση) πήγαινε για τον λαό και όχι στις τσέπες αετονύχηδων? Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ?

Απαντώντας λοιπόν στα παραπάνω ερωτήματα του λέω ότι:
- Οι απατεώνες της πολίτικης εξουσίας εισέπρατταν τα χρήματα και τα περισσότερα τα ΕΚΛΕΒΑΝ για προσωπικό τους όφελος (οικονομικό ή πολιτικό) .
- Έφτιαξαν ένα κράτος όπου κυριαρχούσε και κυριαρχεί η ανομία.
- Οι έφοροι στις περισσότερες εφορίες λειτουργούσαν σαν να διαχειριζόταν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ.
- Όποιος ήθελε και μπορούσε έκλεβε.
- Ο έντιμος είχε την ρετσινιά του ηλιθίου και ο απατεώνας έπαιρνε βραβείο και επειδή μοίραζε χρήμα αναρριχούταν στην εξουσία . Δικαιοσύνη για γέλια ( δικαστής με μεζούρα για να επιλέγει γκόμενες).

Στο δημοσιο κύριε Θεοχάρη ένα ταμείο μπαίνει μέσα σε δυο περιπτώσεις:
α. Από λάθος το οποίο μπορεί να είναι εσκεμμένο ή από άγνοια και
β. Από ΚΛΟΠΗ που έχει γίνει άθλημα σε αυτή την χώρα.

Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν υπεύθυνοι που πρέπει να πληρώσουν. Σε αυτό όμως το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό κράτος μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ διότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ.

Και αυτούς που έχουν συλλάβει για κλοπές ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
Εξ άλλου για το πόσο μπουρδέλο είμαστε μας το είπε ο Εμίρης του ΚΑΤΑΡ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ όταν είπε ότι « δεν ψάχνετε για Επενδυτές αλλά για ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ» . Δηλαδή μας γύρισε την πλάτη κύριε ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Εάν δεν σοβαρευτούμε ΕΧΤΕΣ , εάν δεν κάνουμε ένα σοβαρό κράτος όπου το κάθε ευρώ του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και ΟΧΙ στους ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ (πάντως όχι για τον απλό πολίτη)? ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ.

Κανταράς Στέλιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.