Και από τα Δωδεκάνησα έρχεται ...και στην κορφή καν´ελα!


Παραπέμπονται τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ροδίων σε δίκη για παράβαση καθήκοντος
Ασφυκτικές καταστάσεις βιώνουν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου, που έχουν βρεθεί αντιμέτωπη με μηνύσεις και προκαταρκτικές εξετάσεις, που αφορούν την άσκηση των καθηκόντων τους, κυρίως για την αφαίρεση αδειών λειτουργίας καταστημάτων.
Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έχουν κληθεί κατ’ επανάληψη από την Πταισματοδίκη Ρόδου για να δώσουν εξηγήσεις για παρατυπίες στη διαχείριση υποθέσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Θυμίζουμε, εξάλλου, ότι 6 νομικοί σύμβουλοι του Δήμου Ρόδου είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής επί του προκειμένου. Και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης αρκετές υποθέσεις του είδους, το πρώτο κατηγορητήριο για τη μη σφράγιση καταστήματος σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος των αντιδημάρχων κ.κ. Στράτου Καρίκη και Μιχαήλ Χριστοδούλου και του πρώην δημάρχου Ροδίων κ. Χατζή Χατζηευθυμίου.
Και οι τρεις είναι υπόλογοι για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και φέρονται στη Ρόδο, στο διάστημα των ετών 2008 – 20ΐ1, να παρέβησαν τα καθήκοντα της υπηρεσίας τους, με σκοπό να προσπορίσουν σε άλλον παράνομο όφελος.
Διαβάστε περισσότερα στο http://24hathenspress.wordpress.com/





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.