Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε.

Με μεγάλη ικανοποίηση καλωσορίζουμε την απόφαση του Δημάρχου Λήμνου να ζητήσει την παραίτηση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λήμνου.  

Σαφέστατα η κίνηση αυτή του δημάρχου ήταν η καλύτερη για δύο λόγους:

Αρχικά με αυτό τον τρόπο λύνεται η διαμάχη που είχε ξεκινήσει μεταξύ δύο κορυφαίων συνεργατών του δημάρχου για τα γήπεδα του νησιού.  Η Λήμνος είναι μία μικρή γειτονιά και όλα 


μαθαίνονται. Αιτία του καβγά όπως ακούω είναι η προσπάθεια άμεσου συνεργάτη του κ. Χατζηδιαμαντή,    να επιβάλλει στην επιτροπή και δεύτερο κατάλληλο γήπεδο σε ένα δημοτικό διαμέρισμα, ενώ υπήρχε δέσμευση ένα γήπεδο για κάθε παλαιό δήμο.  Θα ήμασταν αφελείς, αν πιστεύαμε ότι πίσω από αυτά τα γεγονότα δεν κρύβονται συμφέροντα, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Θα περιμένουμε να δούμε τις επιλογές σας και ευελπιστούμε ότι  θα δικαιώσετε τον πρόεδρο της επιτροπής που όπως και εσείς γνωρίζετε έχει δίκιο.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι καταφέρατε επικοινωνιακά να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας ακόμα και τη φαγωμάρα των άμεσων συνεργατών σας, παρουσιάζοντας ως επιτυχία την αποτυχία σας. Είστε τυχερός που η αντιπολίτευση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..

Ειλικρινά τα θερμά μου συγχαρητήρια


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.